Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
witaj anetak24 ja do TRONDHEIM MA BARDZO DALEKO PONAD 200KM SZKODA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja to nawet nie pozwolilam mezowi do mnie mowic bo mnie to irytowalo hehe pomiedzy skurczami z gazami doslownie odlatywalam hehe a jak juz dostalam znieczulenie to bylam do zycia znow tyle ze pozniej nie urodzilam lozyska, dostalam zastrzyk i tez nic, o malo sie nie obylo operacja , ale tyle dobrze ze lekarka zdolala reka wyciagnac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej Anetak24 - a ja jeszcze dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
wera1517 napisał:
czesc anetak24. Co do przedszkola to ci nie doradze, ale ogolnie mieszkam 75km od TrondheimW koncu ktos z okolic

To już jest ktoś z okolicy. 2 lata temu byłam w Bergen bo tam mąż pracował, tam było dużo Polaków. Mam nadzieje że nowe okolice też mi się spodobają. I że dzieciaki się zaklimatyzują. Moja najstarsza córa ma 11 lat, średnia 2 a najmłodszy jest synek ma roczek.
To tak w skrócie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hej dziewczyny my dzisiaj po wizycie w helse maly przybiera na wadze chociaz jeszcze nie dobil do wagi urodzeniowej:/ ale w helse stwierdzili ze miesci sie w normie wiec wszystko powinno byc dobrze no inw koncu dostalismy zgode na spacerki co do porodu to ja bylam zachwycona obsluga wszyscy bardzo mili i po porodzie w szpitalu tez bardzo pomocni
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,bo to zalezy na kogo sie trafi. Dobrze,ze zmieniliscie i jest ok
Monia,zgadzam sie,chodzenie to dobra sprawa podczas porodu Ja jak wrocilam do domu to po schodach lazilam,he,he Ale calkiem nieswiadomie. Moze to dlatego tak szybko poszlo,hi,hi
AK83, to super. Spacerki samo zdrowie I dla mamy i dla dzidzi
gatim,ciesze sie,ze Marika przybiera na wadze Tylko tak dalej No i rodzice mniej zestresowani Super
Witaj anetak24
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
Ale Wam fajnie z takimi maluszkami.
Opowiem Wam troszke o sobie. Jestem doradca laktacyjnym, poza tym koncze pedagogike a kiedys mialam mala stycznosc z neonatologia i chcialam medycyne skonczyc ale mi niewyszło. Teraz chcialabym zrobić uprawnienia douli i móc uczestniczyć w porodach. Poza tym prowadzolam warsztaty z mami na temat noszenia w chustach i prowadziłam gimnastyke w szkole rodzenia. Teraz siedze na wychowawczym i sie nudze.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Ale sie dziewczyny rozpisalyscie uff ciezko za wami nadarzyc ale z tego co czytalam az tak zle z opieka medyczna w szpitalu nie jest i raczej jestescie zadowolone no z wyjatkami gdzie mowia prosze wrocic do domu to jeszcze za wszesnie he he ale dobrze ze wiedzialyscie dziewczyny co robic i w domu dlugo nie siedzialyscie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witaj nowa mamusko anetak24 Oby wiecej czytajacych w ukryciu mamusi odwazylo sie na to by zaczac pisac tu z Nami na forum-nie gryziemy a pomozemy
Kasiar12 kolejna focia Zuzi co powala z nogA fryz tak mi poprawila chumorek,ze do teraz mam bananka na buzi Nawet mojego mena zawolalam zeby mu pokazac ta focie
Gatim widze,ze juz pierwsze koty za ploty z dokarmiankiem-oby tak dalej
AK83 super,ze u Emilka wszystko w normie Zobaczysz,ze przyjdzie taki czas ze tak smignie,ze Nas tu wszystkie zadziwi I super,ze i Wy bedziecie juz mogli smigac gondolka ze swoim syneczkiem na spacerki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
NANA76 napisał:
Witaj nowa mamusko anetak24 Oby wiecej czytajacych w ukryciu mamusi odwazylo sie na to by zaczac pisac tu z Nami na forum-nie gryziemy a pomozemy
Kasiar12 kolejna focia Zuzi co powala z nogA fryz tak mi poprawila chumorek,ze do teraz mam bananka na buzi Nawet mojego mena zawolalam zeby mu pokazac ta focie
Gatim widze,ze juz pierwsze koty za ploty z dokarmiankiem-oby tak dalej
AK83 super,ze u Emilka wszystko w normie Zobaczysz,ze przyjdzie taki czas ze tak smignie,ze Nas tu wszystkie zadziwi I super,ze i Wy bedziecie juz mogli smigac gondolka ze swoim syneczkiem na spacerki

Dziękuje za miłe przywitanie, postaram się udzieleć. Jak byście potrzebowały jakis porad to służe pomocą,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok